Nieuwsbrief juni 2019

Algemene Ledenvergadering
Woensdag 5 juni vond de Algemene Ledenvergadering plaats in Theater de Schalm in Veldhoven. We willen alle aanwezige leden en partners bedanken voor het mogelijk maken van deze avond. Tijdens deze avond zijn de eerste leden van de Ledenraad gekozen:
  • Gerrie van Asten-Velter
  • Margot Burgering
  • Jan Noord
  • Margo van der Put
  • Peter van Vroenhoven
Klik hier om de foto's op Facebook bekijken. Like meteen onze pagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!


Winnaars prijsvraag Snoeppot

Leden mochten bij onze kraam raden hoeveel spekjes er in deze pot zaten. Een van de meest ontvangen reacties was: "Ook al win ik niet, wil ik toch weten hoeveel er in de pot zaten!" Bij deze gaan we u niet langer in spanning houden. Het correcte antwoord is 251 spekjes! De winnaars zijn:
  • C416287 Dhr van der Vleuten
  • C523281 Mevr van Bokhoven
Zij winnen allebei een dagreis naar keuze voor twee personen, aangeboden door Sabeh Tours!

Niet gewonnen, maar toch zin om mee te gaan? Bezoek dan onze website voor het actuele aanbod van dagtochten en meerdaage reizen. Wellicht is de 8-daagse reis naar het prachtige Lourdes iets voor u!

Voor meer informatie kunt u mailen naar rhomy@sabehtours.nl of via het nummer 013 533 12 43.Telefonisch zijn ze bereikbaar op maandag- en dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.

Nieuw: video's van Ledenservice ZuidZorg
Het introductiefilmpje dat 5 juni bij de Algemene Ledenvergadering is getoond, staat nu online. Het andere filmpje is een sfeerimpressie van de avond. Via onderstaande knoppen kunt u de video's bekijken en delen.

Rectificatie LekkerLeven
In de nieuwsbrief mei 2019 staat vermeld dat LekkerLeven klusjes- en tuinmannen aanbiedt. Helaas moeten wij melden dat dit bericht foutieve informatie bevat. Op dit moment biedt LekkerLeven alleen huishoudelijke hulp aan voor onze leden vanaf €15,75 per uur.

Contact
Heeft u nog vragen? Stuur ons een e-mail naar info@ledenservicezuidzorg.nl. U kunt ons ook bellen met het nummer 085 822 07 60. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.