Nieuwsbrief mei 2019

Beste leden,

Algemene Ledenvergadering 5 juni 2019

Wij zijn blij te melden dat de Algemene Ledenvergadering en de Theateravond met Lenny Kuhr goed zijn ontvangen. Dit heeft er toe geleid dat de Theateravond in zeer korte tijd werd volgeboekt. Tijdens de ledenvergadering zullen de eerste vijf leden van de ledenraad worden benoemd. We ontvangen graag nog meerdere aanmeldingen. Met name jongeren worden opgeroepen zich aan te melden. Hebt u interesse? Bekijk onze website voor de huidige vacatures. De eerste actie na de algemene ledenvergadering is het benoemen van het bestuur op woensdag 12 juni 2019.

Wat hebben wij u te bieden als Ledenservice?

Vanuit de leden is er veel vraag naar ons huidig aanbod. Om deze reden besteden we daar in deze nieuwsbrief extra aandacht aan. Op deze pagina leest u verschillende mededelingen vanuit het bestuur. De volgende pagina’s bevatten een greep uit ons ledenaanbod. Hier vindt u acties en ledendeals waar u gebruik van kunt maken. De achterzijde bevat een leuke puzzel waar u een mooie prijs mee kunt winnen.

Gedurende de eerste maanden zijn er overeenkomsten met diverse partners gesloten. Daarbij is het voor de vereniging van belang dat we samenwerken met partners die ons informatie, ontspanning en welzijn kunnen bieden voor onze leden. Ook hebben we contact met meerdere zorgverzekeraars, zodat u gebruik kan maken van collectieve kortingen. We zullen als vereniging blijven zoeken om u een zo breed mogelijk pakket aan te bieden. Voor meer informatie en alle actuele ledendeals gaat u naar www.ledenservicezuidzorg.nl/ledenacties.

Uw mening telt!

Het is belangrijk dat onze leden weten wat ze van Ledenservice ZuidZorg mogen verwachten. Hebt u ideeën? Wij staan open voor uw suggesties. Dit kan door te mailen naar ons algemene e-mailadres info@ledenservicezuidzorg.nl of op telefoonnummer 085 822 07 60. Maandelijks versturen wij een digitale nieuwsbrief. Voor de mensen die het nieuws per post ontvangen hebben wij het streven vier keer per jaar een magazine te versturen. Zo blijft u toch op de hoogte van de actuele acties.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en medewerkers

Vereniging Ledenservice ZuidZorg

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.