Nieuwsbrief april 2019

Beste leden,

We hebben weer een aantal mooie ledenacties waar we u van op de hoogte willen brengen. Om te beginnen bieden we vanaf nu verschillende dagtochten en meerdaagse reizen aan in het binnen- en buitenland. Ook organiseren wij in samenwerking met Medipoint de Eropuitdag. Meer over onze ledenacties verder in deze nieuwsbrief!

Daarnaast zoeken wij nog verschillende mensen om ons team te komen versterken. Op dit moment zijn we hard op zoek naar vrijwilligers die ons administratief komen ondersteunen. Heeft u interesse? Deze nieuwsbrief gaat dieper in op de verschillende vacatures.

In deze nieuwsbrief
  • Dagtochten en meerdaagse reizen
  • Eropuitdag van Medipoint
  • Vacatures
  • Klusjes via Saar aan Huis
  • Wijzigingen in uw gegevens

Klik hier om lid te worden van onze Facebook!

Dagtochten en meerdaagse reizen
Onder vermelding van uw lidnummer krijgt u op meerdaagse reizen € 25,- korting! U kunt per mail reserveren via rhomy@sabehtours.nl of via het telefoonnummer 013 533 12 43.Telefonisch zijn ze bereikbaar op maandag- en dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.

Zaanse Schans 9 juli 2019 voor € 67,50
Rondvaart De Linge 30 juli 2019 voor € 69,50
Fruitbedrijf 21 augustus 2019 voor € 73,50
Drenthe 3 juni t/m 7 juni 2019 voor € 495,00
Noord-Duitsland 30 juni t/m 4 juli 2019 voor € 449,00
Oostenrijk 28 juli t/m 3 augustus 2019 voor € 569,00

Eropuitdag van Medipoint
Ontdek op 13 april 2019 in Eindhoven welke mogelijkheden er zijn om lekker en veilig eropuit te gaan. Misschien gaat het lopen of fietsen wat lastiger, ondervindt u balans-problemen of durft u niet meer auto te rijden. U krijgt:
  • tot 20% korting op aangepaste fietsen en scootmobielen;
  • de mogelijkheid om een proefrit te maken met een scootmobiel;
  • tot 25% korting op rollators;
  • uitleg en advies van productspecialisten voor fietsen, scootmobielen en rollators.

Waar en wanneer
Medipoint | ZuidZorg winkel
Doctor Cuyperslaan 38, Eindhoven
Zaterdag 13 april 2019
Van 10.00 tot 16.00 uur

Vacatures
Komt u ons team versterken? Op dit moment staan drie vacatures open. De uitgebreide functieomschrijvingen vindt u op onze website. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@ledenservicezuidzorg.nl. Voor vragen kunt u altijd terecht bij secretaris bestuurder Eduard Kerssemakers, tel: 06 11 38 86 89.

Vrijwilliger Een vrijwilliger heeft geen diploma's nodig, maar wel een gevoel van medemenselijkheid en warmte. Daarnaast wordt een juiste instelling, betrokkenheid en een persoonlijke houding verwacht. Vrijwilligers krijgen aansturing en begeleiding vanuit de interne organisatie van onze vereniging.
Bestuurslid Jeugd en Jongeren Ledenservice ZuidZorg richt zich op jongeren, gezinnen/werkenden en senioren. Wij proberen via activiteiten en informatie ‘geluk’ toe te voegen aan het dagelijks leven van onze leden. Komt u zich inzetten voor de jeugd en jongeren? Meld u dan aan als bestuurslid Jeugd en Jongeren.
Lid Ledenraad In 2019 is Ledenservice ZuidZorg doorgegaan als vereniging. Onze leden zullen door middel van een ledenraad meer zeggenschap krijgen. We willen een spreiding qua doelgroep binnen de ledenraad. Heeft u interesse om namens onze leden uw stem te laten horen binnen de organisatie? Stel u dan verkiesbaar als lid van onze ledenraad.

Klusjes via Saar aan Huis
Saar aan Huis, voor wie gelukkiger in zijn eigen leefomgeving wil blijven wonen. De belangrijkste taak van een Saar is persoonlijke begeleiding, bijvoorbeeld hulp in de huishouding, wandelen, begeleiding naar een arts, ziekenhuis of therapeut, samen koken, tuinieren, het onderhouden van sociale contacten, etc.

Met Saar aan Huis worden heldere afspraken gemaakt, wat gedaan moet worden, door wie, op welke dagen en uren en tegen welk tarief. Naast uit eigen middelen kan een Saar uit een PGB betaald worden. Onze leden krijgen 5% korting op het tarief, mits dit bij de intake is vermeld. Meer informatie vindt u op onze website.

Wijzigingen in uw gegevens
Wilt u bijvoorbeeld een nieuw adres of e-mailadres doorgeven? Dat kan heel eenvoudig via onze website.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 085 822 07 60. Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.