Online seminar van CZ: ‘Gewoon vergeetachtig of dementie?’

Maakt u zich zorgen over de vergeetachtigheid van uw naaste? En vermoedt u dat er méér aan de hand is? Dit kan veel zorgen geven. Zeker als uw omgeving uw vermoeden niet deelt. Dit seminar helpt u op weg het vermoeden van dementie bespreekbaar te maken.

Op donderdag 14 maart om 19.30 wordt het gratis online seminar: ‘Gewoon vergeetachtig of dementie?’ opnieuw uitgezonden. Het seminar gaat over het herkennen en bespreekbaar durven maken van dementie. Tijdens het seminar komen Gerben Jansen (casemanager), Freek Gillissen (verpleegkundig consulent) en Jacqui van Kemenade (huisarts) aan het woord en beantwoorden vragen als:

· Hoe herken ik de symptomen van dementie?

· Hoe maak ik het vermoeden van dementie bespreekbaar?

· Hoe zorg ik dat er duidelijkheid komt over mijn vermoeden?

· Waarom is het stellen van een diagnose bij dementie zo belangrijk?

· Waar kan ik terecht voor een diagnose?

Stel gelijk uw vraag

Hebt u een vraag over de zorg voor uw naaste tijdens het kijken? Via een persoonlijke chat kunt u uw vraag tijdens de uitzending gelijk stellen aan ons team van experts.

U hoeft er de deur niet voor uit

Kortom, een praktisch seminar vol praktische tips en nuttige informatie. Gelukkig hoeft u er de deur niet voor uit. Volg het seminar gewoon op uw tablet, computer of smartphone.

Zo meldt u zich aan

Het seminar is gratis en iedereen kan deelnemen. Aanmelden gaat heel snel en eenvoudig. Ga naar de website en vul uw gegevens in. Dan ontvangt u een bevestigingsmail met meer informatie. 

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.