Ledenvoordeel bij musical, theater en Brabantsedag!

Ledenvoordeel bij Brabantsedag in Heeze
Zondag 25 augustus 2024, € 5,- p.p.

Op zondag 25 augustus trekken zestien huizenhoge theaterdecors en tweeduizend acteurs door het centrum van het Brabantse Heeze. Als lid van de Ledenservice betaal je slechts € 7,50 per persoon (reguliere entreeprijs: € 12,50). Voorafgaand aan de parade kun je op zondagochtend volop genieten van vermaak, muziek en straattheater. Vanaf 13.30 uur rollen de immense bouwsels in de twee uur durende theaterparade aan je voorbij. Dat is genieten met een grote G. Je wordt geboeid met expressief of juist ingetogen toneelspel. Ernst en komedie, werkelijkheid en fantasie wisselen elkaar af en brengen het verleden van het Hertogdom Brabant tot leven. Deze actie loopt tot en met 31 juli 2024. Bestel je tickets via de site van Brabantsedag met de kortingscode die je hier kunt aanvragen.

Met korting naar de musical 'Het was Zondag in het Zuiden'
Tot en met zondag 14 juli 2024, € 66,50 p.p.

Het was Zondag in het Zuiden is dé Nederlandse spektakelmusical met muziek van Rowwen Hèze over het hoogwater in Limburg. Maar liefst 65.000 bezoekers hebben in de zomer van 2023 de spektakelmusical bezocht. Wegens de grote belangstelling is de musical, die deze week is gestart, nog te zien t/m 14 juli 2024 in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Daarna stopt Het was Zondag in het Zuiden definitief. De Heilige Anthonius neemt ons mee naar december 1993. Een roerige tijd. Wat begon als een hoge waterstand van de Maas, groeide binnen een paar dagen uit tot een watersnood die Limburg totaal overrompelde. En tegelijkertijd dichter bij elkaar bracht dan ooit. Je krijgt nu 15% korting op een rang 1-ticket, waardoor een kaartje slechts € 66,50 kost in plaats van € 77,75. Bestel hier je tickets en voer bij 'code' jouw lidmaatschapsnummer in.

Voordelige theatervoorstelling 'Rust & Vreugd' in De Schalm
Donderdag 13 juni 2024, € 20,- p.p.

Na de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen, verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh. Emma – een glansrol voor Doris Baaten - is nog maarkort weduwe als zij tijdens het opruimen een vergeten inschrijving terugvindt voor een tuinhuisje op ‘Rust en Vreugd’. In gedachten aangespoord door haar overleden man gaat ze kijken en wordt op slag verliefd. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp. Een ontroerende, herkenbare en vooral hilarische muzikale voorstelling. Rust en Vreugd is te zien op donderdag 13 juni 2024 om 20.15 uur in Theater de Schalm in Veldhoven. Als lid van de Ledenservice krijg je € 15,- korting op deze theateravond, je betaalt slechts € 20,- p.p. Reserveer je tickets via de site van De Schalm met de actiecode uit de nieuwsbrief. Nieuwsbrief niet ontvangen maar wel lid? Stuur dan een mail naar info@ledenservicezuidzorg.nl om de kortingscode op te vragen.

Voordelig Vooruit met korting op alles wat rolt bij Vegro
De bloemen beginnen te bloeien en de dagen worden langer. De lente is in volle gang. Er is niets zo fijn als naar buiten gaan, maar dit is helaas niet voor iedereen makkelijk te realiseren. Bij Vegro geloven ze in positieve gezondheid. Naar kijken wat wél kan. Hun deskundige medewerkers staan voor jou klaar om samen naar een passend hulpmiddel te zoeken, zodat jij weer plannen kan maken en kan genieten van al het moois deze lente. Bij Vegro bespaar je tot en met zondag 30 juni tot 25% korting op alles wat rolt. Dat geldt voor alle scootmobielen, rollators en rolstoelen. Zo heb je bijvoorbeeld al een Topro Troja 5G rollator van €459,- voor maar €349,-. Vegro helpt jou weer Voordelig Vooruit deze lente!

Een lintje voor onze vrijwilliger Leo Huijgen
Voor leden die regelmatig met onze activiteiten meegaan, is het vast een bekend gezicht: Leo Huijgen. Al sinds onze oprichting in 2019 is hij als vrijwilliger betrokken bij de Ledenservice. In die vijf jaar heeft hij meer dan 50 activiteiten georganiseerd en daarbovenop nog met meer dan 30 activiteiten geholpen. Mensen bij elkaar brengen met het organiseren van activiteiten; dat is voor Leo niet vreemd. Naast zijn vrijwilligersactiviteiten bij de Ledenservice zet hij zich ook in bij zijn wijkvereniging en het Rode Kruis. Zijn tomeloze inzet als vrijwilliger bleef niet onopgemerkt: op 24 mei 2024 mocht hij een bijzondere onderscheiding in ontvangst nemen. Leo is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.