Workshop 'Ontdek jezelf met bloemen'

Meld u aan via het aanmeldformulier onder aan deze pagina!

Maak uw eigen bloemstuk en leer wat uw persoonlijke bloem over uw type zegt. Ervaring met bloemen is niet nodig! De workshop duurt ongeveer 3,5 uur inclusief pauze met koffie/thee en wat lekkers. U wordt begeleid door 2 professionals: een bloem- expert en een persoonlijkheidsexpert.

In de workshop ontdekt u de 8 verschillende typen samen met onze persoonlijkheidsexpert. U ontvangt een kaartje met daarop uw eigen typebeschrijving en de bloem die daarbij aansluit. Onder begeleiding van onze professionele bloemarrangeur gaat u aan de slag met uw eigen bloem. Als de bloemstukken klaar zijn, bespreken we wat maakt dat uw bloemstuk aansluit op uw type.

Kijk voor meer informatie op ontdekjezelfmetbloemen.nl

Waar en wanneer
Maandag 25 april 2022
D'n Burgemister
Meiveld 3A, Veldhoven
13.30 - 17.00 uur

Exclusieve ledenprijs: € 65,- p.p.

Deze workshop heeft al plaatsgevonden. Houd onze activiteitenkalender in de gaten voor meer activiteiten en evenementen.

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.