Ledenavond Mantelzorg met Rob Scheepers

Op maandag 25 november 2019 organiseert Ledenservice ZuidZorg in Theater de Schalm in Veldhoven een ledenavond met het thema ‘Mantelzorg’. Zorgt u voor een naaste? Dan mag u deze avond niet missen. Tijdens deze ledenavond, zullen ook een aantal van onze partners aanwezig zijn. Een uitgelezen kans om ook kennis te maken met hen!

Interactieve lezing 'Mantelzorg en communicatie'
Om 19.30 uur start het programma in de grote zaal. Mantelzorgers staan regelmatig voor de uitdaging om moeilijke gesprekken te voeren met hun naaste(n). Trainer Ferdinand Peeters geeft deze avond speciaal voor onze leden de interactieve lezing ‘Mantelzorg en communicatie; hoe gaat u om met bezwaren?’. Hij laat zien hoe communicatie u kan helpen bij het omgaan met bezwaren in een mantelzorgsituatie.

Rob Scheepers
Na de pauze staat om 20.30 uur Rob Scheepers op de bühne! Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel met Rob Scheepers. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. Na twee cabaretprogramma’s waarmee hij door het hele land tourde is het nu weer tijd voor een nieuwjaarsconference onder de rivieren. U krijgt een voorproefje van zijn nieuwe programma!

Het inschrijven is gesloten. We zien u graag volgend jaar op een van onze andere Ledenavonden! Meer informatie over de evenementen van 2020 vindt u in het magazine Zuid&ZO #3 (maart 2020).

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.