Dagtocht 'Rondvaart vijfsluizentocht Vianen' (VOL)

Bent u graag op het water, en benieuwd naar de 5 bijzondere sluizen in het land van Maas en Waal? Op maandag 22 mei starten we onze 5-sluizencruise om 09.00 uur vanaf de opstapplaats. Na onze eerste stop voor een heerlijk kopje koffie of thee met vlaai in het plaatsje Zeeland, reizen we verder en volgen we de prachtige route door het Land van Maas en Waal. In Vianen gaan we aan boord voor een prachtige boottocht langs de 5 sluizen.

We varen door de sluis van Vianen naar de Lek en vervolgens via de Koninginnesluis naar Oud Vreeswijk. Via het Merwede Kanaal varen we naar de Zuidersluis bij Jupthaas, waar we 'schutten' (via een schutsluis worden kanalen met verschillende waterniveaus met elkaar verbonden) naar de grote Beatrixsluis bij Vreeswijk. Het liggen in de Beatrixsluis is een belevenis op zich. U zult er uw ogen uitkijken, vanwege het drukke scheepsverkeer en het formaat van de enorme binnenvaartschepen. Na ons avontuur in de Beatrixsluis, varen we weer naar de Lek om te schutten en Vianen weer binnen te varen. Tijdens onze boottocht kunt u aan boord genieten van een heerlijke lunch met kroket. Na deze prachtige dagtocht rijden we richting het plaatsje Zeeland en sluiten we af met een heerlijk diner in Restaurant Het Witte Huis.

Wat is inbegrepen bij deze dagtocht?
De dagtocht is inclusief: 2x koffie of thee met vlaai, lunch met kroket, 5 sluizen-tocht, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusieve ledenprijs
€ 77,50 p.p.

Datum
Maandag 22 mei 2023 VOL
Dinsdag 6 juni 2023 VOL

Opstapplaatsen
09:00 Bushalte Molenweg (Eersel)
09:30 Parking Tongelreep, Antoon Coolenlaan (Eindhoven)

Reserveren
Reserveren kan door te mailen naar info@ledenservicezuidzorg.nl onder vermelding van ‘Dagtochten’. Telefonisch reserveren kan ook, door te bellen naar ons nummer: 085 - 822 07 60. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Ook voor vragen kunt u ons bereiken op dit nummer.

De dagtochten zijn ook geschikt als u wat minder mobiel bent. U kunt uw loophulpmiddel meenemen. We vragen u dit aan te geven bij het reserveren.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Compleet verzorgde dagtocht (all-in concept)
  • 2 consumpties bij het diner, aangeboden door Ledenservice ZuidZorg
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Speciaal samengesteld voor onze leden door Angelique van de Ledenservice

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.