Gratis lid worden van Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuisgebracht.

Ledenactie:

In het kort gaat deze ledenactie als volgt:

  • Leden kunnen zich aanmelden voor Vier het Leven, u geeft daarbij uw ledenpas/nummer door als bewijs van lidmaatschap
  • U ontvangt vervolgens dan van Vier het Leven per post het programmaboekje met de voorstellingen waar u zich dan voor in kunt schrijven. Is naar eigen keuze en niets is verplicht.
  • Ziet u iets wat u leuk vindt, kunt u rechtstreeks naar Vier het Leven bellen en doorgeven waar u naar toe wilt. U betaalt dan een arrangementsprijs. Dit omvat entreekaart, 2 consumpties, gratis vervoer en begeleiding van deur-tot-deur. Als lid krijgt u dan bij de eerste aanmelding 5 euro korting op de arrangementsprijs.De actie geldt alleen op vertoon of vermelding van uw ledenpas


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Gratis aanmelding
  • 5,- korting op eerste arrangement

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.