Uithuisservice biedt hulp bij overgangssituaties

Uithuisservice is in 2007 ontstaan vanuit de behoefte om particulieren en bedrijven die hulp nodig hebben bij het ontruimen of leeghalen van een woning/pand te ondersteunen.

Ons 4E-model;

Eenvoudig

Bij Uithuisservice doen ze hun best om de dienstverlening zo simpel mogelijk te maken en te houden. Wanneer er verhuisd of ontruimd wordt zijn er namelijk genoeg andere zaken die u aandacht vragen. Bij Uithuisservice is een telefoontje of e-mail genoeg om het proces in gang te zetten. Natuurlijk kunt ook geheel vrijblijvend het contactformulier invullen. U heeft bij Uithuisservice altijd te maken met een specialist die vanaf het begin met u meedenkt en zoekt naar een passende oplossing.

Efficiënt en Effectief

Na een eerste kennismaking kijkt Uithuisservice samen met u wat, wanneer en hoe het precies moet gebeuren. U, als opdrachtgever, bepaalt hoe ver de dienstverlening gaat. Moet het tapijt eruit of kan het blijven liggen? Moet de voortuin netjes gemaakt worden of is hij goed bijgehouden? Moet de aanbouw verwijderd worden of gerenoveerd? Op deze en meer vragen gaan ze de antwoorden zoeken. Wanneer de opdracht duidelijk is ontvangt u een vrijblijvende offerte en na goedkeuring gaan ze meteen aan de slag.

Wanneer u kiest voor Uithuisservice, kiest u voor complete ontzorging. U, als opdrachtgever, heeft verder geen omkijken meer naar uw woning of appartement. Ze zorgen ervoor dat de woning efficiënt wordt leeggehaald en indien nodig kunnen ze voor uw belangrijke spullen opslagruimte regelen. Alle overige spullen worden gerecycled of krijgen een andere bestemming, zoals een goed doel. We vullen eventuele gaten in de muur en kunnen wanneer nodig ook kleine klussen uitvoeren zoals montage, demontage, schilder of herstelwerkzaamheden. Ze gaan altijd effectief te werk en laten uw woning (veeg) schoon achter. 

Eerlijk

Bij Uithuisservice staat eerlijkheid en betrouwbaarheid voorop. Ze weten als geen ander dat vertrouwen in de branche belangrijk is om een opdracht goed uit te voeren. Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen! Hierdoor komt u bij hen nooit onverwachts voor verrassingen te staan. Uw project is bij hen in veilige handen!De actie geldt alleen op vertoon of vermelding van uw ledenpas


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.

Dagjes uit & extra’s
Winkelen & shoppen
Gemak & Wellness
Collectieve kortingen
Culturele activiteiten
Zorgdiensten