Dagtocht: TV Nostalgie (VOL)

Deze dagtocht is helaas volgeboekt. U kunt zich wel nog inschrijven voor de wachtlijst.

In januari kunt u mee naar de plek waar media samenkomt: het Mediapark in Hilversum. Onderweg maken we een stop in Houten voor een heerlijke lunch met kroket, waarna we doorrijden naar Hilversum.

In het feestelijke programma, bomvol topamusement uit de Nederlandse televisiegeschiedenis, beleeft u het verleden met de collectie van beeld en geluid. Een dag vol onvergetelijke herinneringen in tal van bijzondere fragmenten uit bijna 70 jaar televisiegeschiedenis. Geniet van een uur vol nostalgie en een hernieuwde kennismaking met alle grote televisiesterren van onder andere Swiebertje, de liedjes uit Ja Zuster nee Zuster, André van Duin, Zeg ‘ns Aaa, de cavia uit de Wie-kent-Kwis en de lopende band van Mies Bouwman. Hierna krijgt u de unieke gelegenheid om een aantal bijzondere objecten te bekijken, zoals de clownsschoenen van Pipo de Clown, poppen uit de Fabeltjeskrant en nog veel meer attributen uit het depot van Beeld en geluid. Voor we vertrekken kunt u nog even genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met gebak.

Na deze nostalgische dag rijden we terug naar Brabant en sluiten de dagtocht af met een heerlijk diner in Restaurant de Engel.

Wat is inbegrepen bij deze dagtocht?
De dagtocht is inclusief: lunch met kroket, bezoek aan het Mediapark, koffie/thee met gebak, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusieve ledenprijs
€ 73,50 p.p.

Datum
Woensdag 25 januari 2023 (VOL)

Opstapplaatsen
11:00 Bushalte Molenweg (Eersel)
11:30 Parking Tongelreep, Antoon Coolenlaan (Eindhoven)

Reserveren
Reserveren kan door te mailen naar info@ledenservicezuidzorg.nl onder vermelding van ‘Dagtochten’. Telefonisch reserveren kan ook, door te bellen naar ons nummer: 085 - 822 07 60. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Ook voor vragen kunt u ons bereiken op dit nummer.

De dagtochten zijn ook geschikt als u wat minder mobiel bent. U kunt uw loophulpmiddel meenemen. We vragen u dit aan te geven bij het reserveren.

Deze dagtocht is helaas volgeboekt. U kunt zich wel nog inschrijven voor de wachtlijst.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Compleet verzorgde dagtocht (all-in concept)
  • 2 consumpties bij het diner, aangeboden door Ledenservice ZuidZorg
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Speciaal samengesteld voor onze leden door Angelique van de Ledenservice

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.