Dagtocht: Tropcial Zoo

We beginnen de dag met een ritje naar Terheijden, waar een kop koffie of thee met overheerlijk gebak voor u klaar staat. Daarna vervolgen we onze dagtocht naar Tropical Zoo in Zeeland.

In de overdekte tropische tuin waant u zich in de tropen van Midden en Zuid Amerika! U wordt ontvangen met een heerlijk lunch met kroket en kunt daarna Tropical Zoo gaan bekijken. De kleurige dieren en bloemen vormen er een bont gezelschap: van kameleons tot papegaaien, schilpadden, aapjes en slangen, u kunt ze hier allemaal ontdekken. Fladderende vlinders zijn er in februari helaas (nog) niet zoveel, maar als goed kijkt kunt u er misschien toch één ontdekken. Naast de dieren kunt u ook een schitterende collectie tropische bloemen en planten, waaronder metershoge bananenplanten bewonderen en wandelt u langs prachtig aangelegde tropische vijvers. In de Fossielenmijn gaat u “ondergronds” en kunt u mammoeten, sabeltandtijgers en allerlei andere oerdieren bekijken. In de Dino-expo hebben reusachtige dinosauriërs met vlijmscherpe tanden en klauwen hun plaats gevonden. U kunt de dino's van dichtbij bewonderen, samen met bijzondere fossielen zoals dino-eieren, botten, schedels en tanden.

Na een heerlijke tropische dag, sluiten we de dagtocht af met een heerlijk diner in restaurant De Gouden Leeuw in Terheijden.

Wat is inbegrepen bij deze dagtocht?
De dagtocht is inclusief: 2x koffie/thee met gebak, uitgebreide lunch met kroket, entree Tropical Zoo, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusieve ledenprijs
€ 74,95 p.p.

Datum
Woensdag 15 februari 2023

Opstapplaatsen
09:00 Bushalte Molenweg (Eersel)
09:30 Parking Tongelreep, Antoon Coolenlaan (Eindhoven)

Reserveren
Reserveren kan door te mailen naar info@ledenservicezuidzorg.nl onder vermelding van ‘Dagtochten’. Telefonisch reserveren kan ook, door te bellen naar ons nummer: 085 - 822 07 60. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Ook voor vragen kunt u ons bereiken op dit nummer.

De dagtochten zijn ook geschikt als u wat minder mobiel bent. U kunt uw loophulpmiddel meenemen. We vragen u dit aan te geven bij het reserveren.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Compleet verzorgde dagtocht (all-in concept)
  • 2 consumpties bij het diner, aangeboden door Ledenservice ZuidZorg
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Speciaal samengesteld voor onze leden door Angelique van de Ledenservice

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.