Dagtocht: De Orchideeën Hoeve met vlindertuin (VOL)

Deze dagtocht is inmiddels volgeboekt. U kunt zich nog wel opgeven voor de wachtlijst! Bij genoeg animo kunnen we een derde reis bijboeken. Neem met ons contact op om op de wachtlijst te komen.

We brengen een bezoek aan De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Bewonder duizenden orchideeën en neem een kijkje in de kwekerij waar bijzondere orchideeën op speciale wijze worden gekweekt. Ook de Vlindertuin is zeker het bezoeken waard, met de vele prachtige gekleurde vlinders.

Wat is inbegrepen bij deze dagtocht?
Aankomst in Luttelgeest met een kop koffie of thee met gebak, ’s middags serveren we een heerlijke koffietafel met kroket. Bij vertrek krijgt u allemaal een prachtige orchidee aangeboden! Na het bezoek aan De Orchideeën Hoeve rijden we door naar restaurant Het Witte Huis en sluiten deze bijzondere dag af met een heerlijk diner. Vervoer per luxe touringcar.

Ledenvoordeel Ledenservice ZuidZorg
Per persoon krijgt u € 5,- korting op de dagtocht en we bieden u 2 gratis consumpties aan tijdens het diner.

Prijs
€ 65,95 p.p. (normale prijs € 70,95 p.p.)

Datum
Dinsdag 2 november 2021 (VOL)
Dinsdag 23 november 2021 (VOL)

Opstapplaatsen
08:00 Bushalte Molenweg (Eersel)
08:30 Parking Tongelreep, Antoon Coolenlaan (Eindhoven)

Reserveren
Reserveren kan door te mailen naar info@ledenservicezuidzorg.nl onder vermelding van ‘Dagtochten’. Telefonisch reserveren kan ook, door te bellen naar ons nummer: 085 - 822 07 60. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Ook voor vragen kunt u ons bereiken op dit nummer.

Deze dagtocht is inmiddels volgeboekt. U kunt zich nog wel opgeven voor de wachtlijst! Bij genoeg animo kunnen we een derde reis bijboeken. Neem met ons contact op om op de wachtlijst te komen.

Uiteraard houden we ons aan de RIVM-maatregelen die op dat moment gelden. De dagtochten zijn ook geschikt als u wat minder mobiel bent. U kunt uw loophulpmiddel meenemen. We vragen u dit aan te geven bij het reserveren.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Compleet verzorgde dagtocht (all-in concept)
  • 5 euro korting op dagtocht en 2 consumpties bij het diner, aangeboden door Ledenservice ZuidZorg
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Speciaal samengesteld voor onze leden

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.