Middagprogramma van Zuster Begonia

Ga dinsdag 22 oktober 2019 mee naar de voorstelling van Zuster Begonia!

Zuster Begonia is cabarettheater - liedjesprogramma voor ouderen. Een indrukwekkende afwisseling van herkenbare nummers uit vervlogen tijden, waarin de teksten soms zijn aangepast naar het verhaal van Zuster Begonia. Zij is de jongste zus van Zuster Klivia en vertelt in een verhaal vol humor, emotie en herkenbare situaties over haar leven. Over de keuzes in de liefde, de beroepen die zij heeft gehad, de plaatsen op de wereld waar zij is geweest en hoe het zo gekomen is dat zij verpleegster van de lach is geworden, "Ik voel me jaren jonger!” en “Het is een feest der herkenning!” zijn veelgehoorde opmerkingen na haar verrassende optreden. Kortom een heerlijk middagje genieten.

Belangrijke informatie
Middagprogramma bevat een 2 uur durende show van Zuster Begonia met in de pauze een bittergarnituur, uitgebreid warm en koud buffet, 2x koffie met iets lekkers en vervoer per luxe touringcar.

Prijs:
€ 54,50 p.p.

Datum:
dinsdag 22 oktober 2019

Opstappunten:
12.30 uur Parking Tongelreep, Antoon Coolenlaan (Eindhoven)
12.50 uur Bushalte Molenweg (Eersel)

Reserveren
U kunt per mail reserveren via: rhomy@sabehtours.nl / info@jackdekort.nl
Telefonisch op maandag en dinsdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur.
Telefoonnummer 013-5331243

Deze dagtocht is geschikt voor mindervaliden.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Compleet verzorgd middagprogramma
  • All-in concept (excl. consumpties bij diner)
  • Geschikt voor mindervaliden

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.