Medipoint, grootste aanbieder van zorg – en welzijnsproducten

Medipoint is onderdeel van Medux, heeft een breed aanbod van zorg- en welzijnshulpmiddelen. Met meer dan 60 fysieke winkels, meer dan 150 uitleenpunten door heel Nederland en de webshop, is het assortiment van Medipoint altijd voor iedereen bereikbaar.

Bij het aanvragen van een zorg- of welzijnsproducten is het belangrijk dat dit zo soepel mogelijk verloopt. Medipoint werkt daarom samen met alle zorgverzekeraars, veel gemeenten en verschillende thuiszorgorganisaties, waaronder ZuidZorg. Hierdoor heeft Medipoint veel actuele kennis van de zorgmarkt in huis om u deskundig te adviseren over de manier waarop hulpmiddelen vergoed worden.

Exclusief voor leden van Ledenservice ZuidZorg, profiteert u van verschillende voordelen bij Medipoint! Wat dacht u van standaard 10% korting op het hele assortiment van Medipoint? Daarnaast kunnen leden gratis krukken en rolstoelen lenen bij Medipoint.

Voordeel voor Ledenservice ZuidZorg

Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u 10% korting* op het volledige koopassortiment van Medipoint. Gebruik hiervoor uw lidmaatschapsnummer bij het afrekenen. Daarnaast kunt u verschillende hulpmiddelen gratis bij ons lenen en diverse loophulpmiddelen eenvoudig bij ons huren. Bekijk ook onze exclusieve ledenaanbiedingen op de pagina van MedipointVoor deze acties heeft u uw lidmaatschapsnummer op uw ledenpas nodig


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 10% korting op het hele assortiment van Medipoint
  • gratis loophulpmiddelen lenen bij Medipoint
  • diverse aanbiedingen in de Medipoint webshop

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.