Kijk Matthäus Passion van J.S. Bach online!

In de aanloop naar Pasen keert de voorstelling Matthäus Passion van J.S. Bach jaarlijks terug. Helaas kunnen we dit jaar het concert niet meer als ledenactie aanbieden. Muziek biedt troost in deze bijzondere tijd, dus heeft de organisatie besloten het concert van vorig jaar gratis online met u te delen. Bekijk hieronder het concert in acht delen!

Matthäus Passion - J.S. Bach
De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd en is verankerd bij het Nederlandse publiek. The Bach Choir & Orchestra zijn specialisten in het uitvoeren van deze compositie. De musici in het orkest bespelen authentieke instrumenten uit Bachs tijd en zij behoren tot de top uit Europese barokorkesten. The Bach Choir of the Netherlands wordt geroemd om haar dynamische en expressieve klank. Samen zijn deze musici als geen ander in staat de symboliek, emotie en troost over te brengen aan u als luisteraar.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 7
Deel 8

Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Bekijk de registratie van het concert gratis!
  • Deel het met familie, vrienden en kennissen
  • Kijk het concert terug zo vaak u wilt

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.