Dagtocht: kerstsferen in het Kermismuseum (geannuleerd)

Ga mee naar het Orgel- en Kermismuseum in kerstsferen. We rijden naar Hilvarenbeek voor een middag vol muziek, gezelligheid en lekkers. Geniet van de muziek in het danspaleis, doe mee aan de spelletjes of win een mooie prijs! Na deze geheel verzorgde middag rijden we door naar het restaurant voor een afsluitend diner.

Wat is inbegrepen bij deze dagtocht?
Aankomst in Hilvarenbeek met glühwein, daarna koffie/thee met Brusselse wafel en slagroom. In de middag serveren we een heerlijke lunch met kroket. Bij de kermis ontvangt u poffertjes, popcorn, suikerspin en een advocaatje met slagroom. Na het bezoek aan het Kermismuseum rijden we door naar het restaurant en sluiten deze bijzondere dag af met een heerlijk diner. Vervoer per luxe touringcar.

Ledenvoordeel Ledenservice ZuidZorg
Per persoon krijgt u € 5,- korting op de dagtocht en we bieden u 2 gratis consumpties aan tijdens het diner.

Prijs
€ 69,00 p.p. (normale prijs € 74,00 p.p.)

Datum
Woensdag 8 december 2021 (geannuleerd)

Opstapplaatsen
11:00 Parking Tongelreep, Antoon Coolenlaan (Eindhoven)
11:30 Bushalte Molenweg (Eersel)

Reserveren
Reserveren kan door te mailen naar info@ledenservicezuidzorg.nl onder vermelding van ‘Dagtochten’. Telefonisch reserveren kan ook, door te bellen naar ons nummer: 085 - 822 07 60. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Ook voor vragen kunt u ons bereiken op dit nummer.

Uiteraard houden we ons aan de RIVM-maatregelen die op dat moment gelden. De dagtochten zijn ook geschikt als u wat minder mobiel bent. U kunt uw loophulpmiddel meenemen. We vragen u dit aan te geven bij het reserveren.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Compleet verzorgde dagtocht (all-in concept)
  • 5 euro korting op dagtocht en 2 consumpties bij het diner, aangeboden door Ledenservice ZuidZorg
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Speciaal samengesteld voor onze leden

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.