Country & Christmas Fair op 19 en 20 november 2019

Ga met ons naar de Country & Christmas Fair in Kasteel de Haar op 19 en 20 november 2019!

De Country & Christmas Fair vindt plaats in de sfeervolle tuinen rondom het Kasteel en in de Kapel van Kasteel de Haar te Haarzuilens. Vanaf het moment dat u onder de poort doorloopt, wordt u ondergedompeld door het fijne, warme gevoel van de mooiste tijd van het jaar: Kerst.

Naast een geweldig dagje uit is de Country & Christmas Fair de plek om in de juiste sfeer te komen en te shoppen voor geweldige decoraties, delicatessen en de leukste presentjes. Maar ook voor de niet shoppers onder u is er bij dit evenement heerlijk vertoeven. Zo zijn er tal van smakelijke stands waar u heerlijk kunt eten en genieten van een heerlijk kopje koffie of misschien een warme chocomel met rum om even op te warmen. Ook aan vermaak en entertainment is er meer dan genoeg te beleven, geheel in winterse kerstsferen natuurlijk, kortom een heerlijk dagje genieten.

Via de opstapplaatsen rijden we naar Haarzuilens naar Restaurant ’t Wapen van Haarzuylen voor een heerlijk kopje koffie met gebak, hierna rijden we naar Haarzuilens voor een bezoek aan de Country & Christmas Fair. Waar we rond de klok van 12.00 uur zullen arriveren.
Om 16.45 uur vertrekken we vanuit Haarzuilens en sluiten deze dagtocht af met een heerlijk winterbuffet in Restaurant ’T Wapen van Haarzuylen.

Belangrijke informatie
Dagtocht bevat een bezoek aan de Country & Christmas Fair, 2x koffie en 1x gebak, winterbuffet en vervoer per luxe touringcar.

Prijs:
€ 69,95 p.p.

Data:
dinsdag 19 en woensdag 20 november 2019

Opstappunten:
08.45 uur Bushalte Molenweg (Eersel)
09.15 uur Parking Tongelreep, Antoon Coolenlaan (Eindhoven)

Reserveren
U kunt per mail reserveren via: rhomy@sabehtours.nl / info@jackdekort.nl
Telefonisch op maandag en dinsdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur.
Telefoonnummer 013-5331243

Deze dagtocht is geschikt voor mindervaliden.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Compleet verzorgde dagtocht
  • All-in concept (excl. consumpties bij diner)
  • Geschikt voor mindervaliden

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.