Hups: persoonlijke begeleiding en vervangende mantelzorg

Als mantelzorger draag je een enorme verantwoordelijkheid voor het welzijn van je dierbare. Bij Hups begrijpen ze dat dit soms een uitdagende taak kan zijn. Met persoonlijke begeleiding of vervangende mantelzorg voor jezelf of naaste biedt Hups passende ondersteuning.

Denk bij persoonlijke begeleiding aan: ondersteuning bij dagelijkse verrichtingen, begeleiding naar afspraken, structuur aanbrengen en behouden, samen boodschappen doen, ontbijt klaarzetten, fijn gezelschap, en meer!

Bij vervangende mantelzorg kun je denken aan: assistentie bij douchen, aankleden, toiletgang, hulp bij huishoudelijke taken, verzorgen van maaltijd, gezelschap en sociaal contact, emotionele ondersteuning, en meer!

Over Hups
Hups is jouw partner voor gemak en ondersteuning aan huis. Ze helpen je graag bij het eenvoudig vinden van de juiste hulp, zodat jij meer tijd overhoudt voor de dingen die jij belangrijk vindt. Bij Hups komt vraag en aanbod op één centrale plek samen, van allerhande hulp tot zorg en begeleiding, gewoon bij jou in de buurt. In een persoonlijk gesprek jouw wensen bespreken? Dat kan! Met 34 échte vestigingen verspreid over heel Nederland bieden zij persoonlijke service en advies op maat.

Hoe werkt het?
Een lokale vestiging van Hups bespreekt samen met jou je wensen en waar je ondersteuning bij nodig hebt. Meestal vinden we binnen korte termijn een geschikte dienstverlener. Klikt het? Dan kan de hulp direct aan de slag! Ook geven we graag advies over de vergoedingsmogelijkheden. Naast persoonlijke begeleiding biedt Hups ook hulp bij klusjes in huis, tuinonderhoud, huishoudelijke hulp en lichte zorg. Klik hier voor meer informatie.

Aanvraag en contactgegevens

Wil je direct persoonlijke begeleiding aanvragen? Vul hier het formulier in.

Rose Kattenberg
040 - 218 30 21
eindhoven@hups.nl


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Altijd afgestemd op jouw wensen
  • Snel fijne ondersteuning
  • Tot wel 100% vergoed
  • Persoonlijk & dichtbij

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.