Hulpstudent

Wij bemiddelen de leukste studenten aan huishoudens voor (bij)baantjes voor huishoudelijke hulp, thuisassistent, oppashulp, bijles, oppassen op dieren, boodschappen doen, kookmaatje, gezelschap/chauffeuren, tuinhulp, klussen in en om het huis, administratieve en ICT hulp.

Niet alle hulp past natuurlijk in een hokje, bovenstaande hulpdiensten staan beschreven als idee, het kan natuurlijk ook een combinatie zijn van verschillende diensten. De ene keer heeft u de hulpstudent nodig voor het schoonmaken, de volgende keer moet er een lampje opgehangen worden en daar keer erop heeft u gewoon zin in een goed gesprek of zin in een leuk uitje! Dit kan je gewoon bespreken met de Hulpstudent!

Wat kost een hulpstudent?
  • Eenmalig: heb je een keertje extra handen nodig? Bijvoorbeeld voor het grote werk in de tuin, klusjes die in huis zijn blijven liggen of bij de grote schoonmaak? Kies dan voor ons Eenmalig abonnement. Want alhoewel het een abonnement heet, zit je nergens aan vast!
  • Terugkerend: kan je af en toe een Hulpstudent gebruiken? Bijvoorbeeld als oppas voor de kinderen, chauffeur of uitlaatservice voor de hond? Kies dan voor ons Terugkerend abonnement. Hierbij heb je de vrijheid om de Hulpstudent in te plannen wanneer het jou uitkomt!
  • Wekelijks: wil je graag een Hulpstudent die wekelijks vaste werkzaamheden komt uitvoeren, voor minimaal 4 uur per week? Bijvoorbeeld als schoonmaakhulp, boodschappenhulp of kookmaatje? Kies dan voor ons Wekelijks abonnement, en iedere week komt onze Hulpstudent (17 - 21 jaar) je helpen!

Als lid van Ledenservice ZuidZorg krijgt u 1 euro korting per uur!

Abonnement

Administratiekosten

Regulier tarief

Minimale afname

Eenmalig

€ 14,95

€ 17,95 per uur

3 uur

Terugkerend

€ 14,95

€ 16,95 per uur

2 uur

Wekelijks

-

€ 15,95 per uur

4 uur

Contact
Je schrijft jezelf in als klant via www.hulpstudent.nl, belt ons op 088 - 258 02 58 of mailt ons via info@hulpstudent.nl. Vanaf het moment dat u een eigen account heeft, kunt u alle hulp aanvragen uitzetten bij ons en kunt u zelf zoeken in onze pool van studenten, heeft u liever dat wij zoeken voor u, dan doen wij dat graag!


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u 1,00 euro korting per uur

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.