FocusCura

FocusCura ontwikkelt slimme innovaties die de zorg helpen verbeteren. Zorginnovaties waarmee kwetsbare mensen zo lang mogelijk zelfstandig en gelukkig kunnen leven. Samen met zorgorganisaties zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen deze innovaties kunnen gebruiken. Om langer zelfstandig thuis te wonen kunt u gebruik maken van onze cAlarm Home oplossing.

Wat is cAlarm Home?
Met cAlarm Home van FocusCura kunt u met één druk op de knop direct alarm slaan. Zo kunnen ze bij een noodsituatie onmiddellijk passende hulp bieden. Een gerust gevoel. Ook als u alleen woont. cAlarm Home werkt helemaal zelfstandig en staat draadloos in verbinding met uw mantelzorgers. Zo kunt u altijd verbinding maken en heeft u geen vaste telefoonlijn nodig.

Het cAlarm Home personenalarm draagt u makkelijk om de hals of pols. Daarmee bent u dag en nacht aangesloten op een professionele zorgcentrale. Gebeurt er iets? Dan schakelt de zorgcentrale hulp in. U bepaalt vooraf zelf of dit mensen uit uw persoonlijke omgeving zijn, of professionele zorgverleners. Hoe dan ook, er komt altijd iemand langs. En dat is een fijn idee

Kosten
Met cAlarm Home kiest u voor een persoonlijke alarmering binnen uw eigen woonomgeving. In of om het huis. U kunt het alarmapparaat uitbreiden met extra veiligheidsmogelijkheden zoals een extra hals- of polszender (€ 5,20 per maand), goedemorgen sms-service (€ 7,80 per maand), trekkoord met extra alarmknop (€ 8,20 per maand) of rookmelder (€ 5,20 per maand) Zo kunt u veilig en prettig thuis wonen. Als u cAlarm Home aanschaft komt onze installateur bij u thuis en geeft u een duidelijke uitleg over het gebruik van cAlarm Home. U betaalt hiervoor eenmalig € 85,95 installatiekosten.

cAlarm kost 23,50 per maand. Hiervoor ontvangt u:
• Modern alarmapparaat met hals- of polszender
• Dag en nacht aansluiting op professionele zorgcentrale
• Sociale alarmopvolging door mantelzorgers
• Onderhoud & storingsdienst
• Klantenservice

Zelfinstallatie
Wilt u de personenalarmering installeren wanneer het u uitkomt? Kies dan voor onze optie Zelfinstallatie. U krijgt na uw bestelling direct een compleet voorbereid alarmeringsapparaat thuis gestuurd. U kunt dit zelf gemakkelijk installeren. Om het makkelijk te maken vindt u hier nog een handige instructievideo die de stappen uitlegt.

cAlarm Home Zelfinstallatie: zelf bestellen, zelf eenvoudig aansluiten en het is nog voordelig ook! U betaalt eenmalig slechts € 27,50 voor verzending en het op afstand configureren van uw alarmeringsapparaat en daarna de standaardtarieven van de door u gekozen vorm van personenalarmering.

Alarmopvolging
Kiest u voor sociale alarmopvolging? Dan wordt er in geval van nood contact gelegd met mensen in uw eigen omgeving. Dit is inbegrepen bij de vaste abonnementskosten. Aan professionele alarmopvolging zijn extra kosten verbonden die per zorgorganisatie verschillen.

Contact
Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Service. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur op: 030-692 70 50. Of stuur een mail naar: service@focuscura.nl


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Met één druk op de knop alarm slaan
  • Dag en nacht aangesloten op een professionele zorgcentrale
  • Langer zelfstandig thuiswonen
  • Geen vaste telefoonlijn nodig

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.