Online cursussen van Etadoro

Etadoro, leren in uw eigen tijd en tempo
Echt goed fotograferen? Alles leren over mindfulness? Dat kan nu heel eenvoudig met Etadoro. Bij Etadoro vindt u gevarieerde online cursussen over interessante en verrassende onderwerpen: van interieurstyling tot bewust assertief. Om uzelf verder te ontwikkelen of gewoon omdat u het leuk vindt. U vindt al een cursus vanaf 55 euro.

Over de cursussen
Een online cursus van Etadoro bestaat gemiddeld uit 7 lessen, die elk ongeveer 2 tot 4 uur tijd kosten. Met een gemiddeld cursustempo van 1 les per week ben je in ongeveer 2 maanden een kenner, maar u kunt de cursus natuurlijk geheel in je eigen tempo doen. Elke les heeft een vaste opzet en is eenvoudig te volgen. Een les bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Theorie - elke les bevat theorie. Deze theorielessen kunt u downloaden, maar u kunt ook het cursusboek kopen, erg handig als naslagwerk.
  • Video - iedere les wordt ingeleid met een inspirerende video van de trainer.
  • Opdrachten - elke les bevat gevarieerde opdrachten, zodat u actief met de lesstof aan de slag gaat.
  • Quiz - iedere les in een cursus bevat een quiz waarmee u uw nieuw vergaarde kennis kunt testen.
  • Certificaat - na afronding van de cursus kunt u het Etadoro cursuscertificaat aanvragen.

Gebruik de kortingscode!
Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u 20% korting op alle cursussen van Etadoro. Om gebruik te maken van deze korting heeft u een kortingscode nodig.
Deze kortingscode kunt u aanvragen via de ronde knop. U kunt de code ook telefonisch aanvragen via 085 - 822 07 60. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 20% korting op alle curussen
  • Gratis proeflessen
  • Eigen tijd & tempo
  • Toegankelijke online cursussen vanaf €55

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.