Draagwandeling 14 april in de Oisterwijkse bossen

Draagwandeling op 14 april in de Oisterwijkse bossen

Lekker een frisse neus halen op zondagochtend en gezellig met andere ouders kletsen. Hechte Band en Jornb photography organiseren samen deze super leuke GRATIS draagwandeling. Je kunt ook een mini-fotoshoot boeken voor een klein bedrag (€12,50).


Met een gecertificeerde draagconsulente aanwezig kun je al je vragen kwijt over dragen en knopen en kun je met een goed en veilig afgeknoopte doek op de foto! Wil je eens een doek of draagzak uitproberen, dan kan dat natuurlijk ook. Laat het wel van tevoren weten als je een doek of drager wil uitproberen!

Deelnemen? Neem dan contact op met:

Rachel Verweij
T 06-34355660


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Gratis draagwandeling
  • Ontmoeting met andere ouders
  • Mini-fotoshoot voor maar €12,50

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.