Danslessen om fit te blijven

De dansvloer op voor een gezond en fit leven!

Dance for Health biedt danslessen aan voor mensen die ondanks een chronische bewegingsbeperking, ziekte of ouderdom zich gezond en fit willen blijven voelen.

De speciaal ontwikkelde methode kan niet alleen goed zijn voor de mobiliteit, maar geeft vooral plezier. Door het dansen in een inspirerende en veilige omgeving met gelijkgestemden voelen deelnemers zich meer actief en vrij, waarmee de lessen een bijdrage leveren in de verhoging van de kwaliteit van leven. De lessen kunnen een aanvulling zijn op fysiotherapie, fitness of sport- en zwemprogramma’s.De actie geldt alleen op vertoon of vermelding van uw ledenpas


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Gratis Intake
  • Eerste maand gratis les

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.