Dagtocht: Linge rondvaart met bezoek aan glasblazerij

Beleef dinsdag 30 juli 2019 een prachtige vaartocht van 2 uur over De Linge en breng een bezoek aan de glasblazer!

Rond de klok van 10.30 uur vertrekken we naar Leerdam waar u aan boord gaat voor een prachtige rondvaart van 2 uur over de rivier De Linge. De Linge is een rivier die in de Betuwe van Doornenburg tot Gorinchem stroomt. Met 108 km is het de langste geheel-Nederlandse rivier. De Linge kronkelt door het midden van de Betuwe langs pittoreske dorpjes, typische boerenhoeves, een kerkje, kronkelende dijkjes en de schitterende natuur.

Tijdens de vaart heeft u vanaf uw tafel een geweldig uitzicht op een prachtig stukje Nederland en op het bovendek kunt u genieten van mooie vergezichten. Tijdens het varen wordt er aan boord een lunch buffet met kroket geserveerd. Nadat de boot weer is aangemeerd in Leerdam brengen we een bezoek aan de glasblazerij. Vloeibaar glas wordt omgetoverd tot iets moois. Professionele glasblazers zijn doorlopend aan het werk en maken de prachtigste voorwerpen. Na de demonstratie glasblazen heeft u nog even vrije tijd om Leerdam te bezichtigen, waar we rond de klok van 17.00 uur vertrekken naar Restaurant de Gouden Leeuw voor een heerlijke 3 gangen diner.

Belangrijke informatie
Dagtocht bevat een 2 uur durende rondvaart over De Linge, koffietafel met kroket, bezoek aan glasblazerij, diner en vervoer per luxe touringcar.

Prijs:
€ 69,50 p.p.

Datum:
dinsdag 30 juli 2019

Opstappunten:
10.00 uur Parking Tongelreep, Antoon Coolenlaan (Eindhoven)
10.20 uur Bushalte Molenweg (Eersel)

Reserveren
U kunt per mail reserveren via: rhomy@sabehtours.nl / info@jackdekort.nl
Telefonisch op maandag en dinsdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur.
Telefoonnummer 013-5331243

Deze dagtocht is geschikt voor mindervaliden.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Compleet verzorgde dagtocht
  • All-in concept (excl. consumpties bij diner)
  • Geschikt voor mindervaliden

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.