Dagtocht: Bezoek aan Fruitbedrijf de Woerdt met rondrit

Bezoek woensdag 21 augustus 2019 het moderne fruitbedrijf de Woerdt en maak een prachtige rondrit door De Ooijpolder!

We nemen u mee naar Ressen, tussen Arnhem en Nijmegen. Waar vroeger de Bataven leefden en later de postkoetsen voorbij reden is nu het moderne fruitbedrijf de Woerdt gevestigd. Er worden diverse soorten fruit geteeld: appels, peren, kersen, morellen, mispels, walnoten en pruimen. U wordt ontvangen met koffie/thee met heerlijke cake en krijgt een presentatie over het bedrijf, met daarop volgend een rondleiding door de boomgaard en bezichtiging van de koelcellen. Natuurlijk kunt u proeven van het heerlijke fruit en krijgt u een heerlijk vers gemaakt bekertje appelsap. Bij vertrek is er voor iedereen een “landwinkel tasje”.

Na deze prachtige excursie rijden we naar Persingen voor een heerlijke lunch, in de Thornsche Molen. ’s Middags gaan we een prachtige rondrit maken door De Ooijpolder: met zijn heggenlandschap en weidse uiterwaarden een juweel in ons Nederlands natuurlandschap. Via Beek-Ubbergen naar Berg en Dal, op de top van de 100 meter hoge heuvelrug. De Zevenheuvelenweg, bekend van de Nijmeegse Vierdaagse, voert u naar ‘De Diamant tussen de Heuvels‘ in Groesbeek. Hier vindt u het Canadese militaire kerkhof, wijngaarden en het Bevrijdingsmuseum. Bij terugkomst kunt u nog iets drinken (eigen rekening) voordat we naar ons dineradres rijden.

Belangrijke informatie
Dagtocht bevat een bezoek aan de Woerdt, koffie/thee met cake, rondleiding en het proeven van fruit, appelsapje, tasje met wat lekkers, uitgebreide lunch, rondrit o.l.v. een gids en diner. De lunch bestaat uit: 2x snee oerbrood, gebakken roerei, kroket, ham en kaas, 2x koffie/thee of jus d'orange.

Prijs:
€ 73,50 p.p.

Datum:
woensdag 21 augustus 2019

Opstappunten:
08.00 uur Parking Tongelreep, Antoon Coolenlaan (Eindhoven)
08.20 uur Bushalte Molenweg (Eersel)

Reserveren
U kunt per mail reserveren via: rhomy@sabehtours.nl / info@jackdekort.nl
Telefonisch op maandag en dinsdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur.
Telefoonnummer 013-5331243

Deze dagtocht is geschikt voor mindervaliden.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Compleet verzorgde dagtocht
  • All-in concept (excl. consumpties bij diner)
  • Geschikt voor mindervaliden

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.