Dagtocht: Van Noppen Chocoladeatelier met rondrit door Brabant

Bezoek dinsdag 17 september 2019 de Van Noppen Chocoladeatelier en rijd met ons door de Westhoek van Brabant!

Via uw opstapplaats rijden we naar chocoladeatelier Van Noppen in Ridderkerk, waar u een demo over chocolade krijgt. Cacaobonen zijn belangrijke ingrediënten bij het vervaardigen van chocolade. Maar hoe verloopt het productieproces eigenlijk, van “boon tot bonbon”? Hoe wordt chocolade gemaakt en verwerkt? U ziet een film en hoort de toelichting van de meester-patissier terwijl hij zijn ambacht toont tijdens het maken van vorm-en mouleerbonbons en uiteenlopende chocoladefiguren. Natuurlijk ontbreekt het proeven tijdens de demonstratie ook niet. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie en gebak. Hierna rijden we naar Terheijden voor een heerlijke koffietafel, natuurlijk met kroket.

Na de lunch gaan we o.l.v. een gids een prachtige route rijden door de Westhoek van Brabant. De gids die geboren en getogen is in dit gebied neemt u mee langs typische dijkdorpen en de grootste binnenvaartsluizen van Europa. We rijden verder naar een sfeervol historisch vestingstadje aan het water. Willemstad dat vier eeuwen geleden is gebouwd als vesting tegen de Spaanse vijand. In Willemstad maken we een stop zodat u een kleine wandeling kunt maken of kunt genieten op een terrasje van het mooie uitzicht. Hierna rijden we via Dinteloord langs Fort Sabina naar Fijnaart en zien we het ouderlijk huis en de favoriete Chinees van Frans Bauer. Natuurlijk komen we ook langs gebieden waar vlas en suiker wordt verbouwt met de grootste suikerfabriek van Europa. Terug in Terheijden staat er voor u een heerlijk diner klaar.

Belangrijke informatie
Dagtocht bevat een bezoek en demonstratie in het chocoladeatelier, 2x koffie met gebak, uitgebreide lunch, rondrit o.l.v. een gids, diner en vervoer per luxe touringcar.

Prijs:
€ 71,95 p.p.

Datum:
dinsdag 17 september 2019

Opstappunten:
08.00 uur Parking Tongelreep, Antoon Coolenlaan (Eindhoven)
08.20 uur Bushalte Molenweg (Eersel)

Reserveren
U kunt per mail reserveren via: rhomy@sabehtours.nl / info@jackdekort.nl
Telefonisch op maandag en dinsdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur.
Telefoonnummer 013-5331243

Deze dagtocht is geschikt voor mindervaliden.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Compleet verzorgde dagtocht
  • All-in concept (excl. consumpties bij diner)
  • Geschikt voor mindervaliden

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.