Tweede kaartje gratis bij DAF Museum

Ga met korting naar het DAF Museum in Eindhoven

In het DAF Museum valt men van de ene verbazing in de andere. De vindingrijkheid die DAF voertuigen kenmerkt, vanaf 1928 tot heden, zal ook de niet-deskundige bezoeker boeien. Een fraai dorpsplein, winkeltjes en een garage uit de jaren '30, een replica van het kantoor van de Van Doorne´s en een gezellig café. Maak kennis met de veelzijdigheid van DAF-producten.

Er staan ook vrachtwagens opgesteld met extra aandacht voor de mijlpalen uit de DAF-geschiedenis. Naast de DAF-bedrijfswagens vindt u hier ook de militaire DAF-voertuigen, DAF-bussen en de DAF-rallyvoertuigen. Ook hebben zij een uitzonderlijke collectie personenwagens om mee te pronken, waaronder een aantal interessante prototypen die nooit in productie zijn gegaan.

Ledenactie
Op vertoon van uw Ledenpas, ontvangt u een tweede toegangskaartje gratis (t.w.v. 10 euro). Ook kunt u gratis genieten vaan een kopje koffie of thee met appelkoek.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Tweede toegangskaartje gratis
  • Gratis kop koffie of thee met appelkoek

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.