Bosman - Medische hulpmiddelen

Bosman is meer dan een leverancier
Een stoma, wond, diabetes, incontinentie of urologische problemen. Deze aandoeningen hebben een grote impact op uw dagelijks leven. Met de juiste hulpmiddelen en deskundig advies kunt u de draad weer oppakken. Bosman helpt u daarbij. Wij leveren medische hulpmiddelen, ondersteuning en advies aan mensen met een stoma, wond, diabetes en urologische problemen. En aan zorginstellingen en professionals. Samen hebben we hetzelfde belang: ervoor zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt.

Dat doen we in de eerste plaats door ervoor te zorgen dat u op het juiste moment de juiste hulpmiddelen in de juiste hoeveelheid op de juiste plaats heeft. Door snel en discreet te leveren. Door begeleiding op maat te bieden. Door bereikbaar te zijn wanneer u vragen of behoefte aan ondersteuning heeft. Door samen te werken met stichtingen als de Bas van de Goor Foundation, die zich inzetten voor het stimuleren van een gezonde leefstijl. En door naar u te luisteren. Want we leveren niet alleen hulpmiddelen, maar kijken vooral ook naar het resultaat van wat we leveren. We streven ernaar dat resultaat blijvend te verbeteren, met als doel: altijd de best mogelijke oplossing op maat bieden. Voor iedereen.

Uw keuze voor Bosman

  • Snel en eenvoudig bestellen via MijnBosman.com
  • Voor 17.00 uur telefonisch besteld, de volgende werkdag in huis
  • Voor 21.00 uur online besteld, de volgende werkdag in huis
  • Rechtstreekse facturering aan uw zorgverzekeraar
  • Gespecialiseerd verpleegkundigenteam
  • Nauwe samenwerking met u behandelaar

Informatie, advies of bestelling? Bosman zorgt ervoor
We kunnen ons voorstellen dat u specifieke vragen heeft over uw aandoening of hulpmiddelen. Voor ons zijn service en begeleiding daarom minstens zo belangrijk als het leveren van de juiste producten. Heeft u een vraag of wilt u advies? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze Klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800 –0662. U kunt via dat nummer ook direct uw hulpmiddelen bestellen. Bestellen kan ook online, via MijnBosman.com.  


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.