Heerlijk gebak van Bakkerij Severinus!

Over Severinus
Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking. Daarnaast ondersteunen we mensen met een verstandelijke beperking en autisme of dementie. Liefdevolle en menselijke zorg voor onze cliënten door bevlogen medewerkers, in een veilige omgeving. Dat doen we samen, met iedereen die op welke manier dan ook, bij de cliënten betrokken is. Dat is Severinus: bijzonder in samenleven.

Bakker Severinus
Severinus runt een eigen bakkerij waar mensen werken met een verstandelijke beperking. De ambachtelijke bakkers maken allerlei overheerlijke lekkernijen als cakes, koeken, vlaaien en taarten voor Severinus én voor particuliere klanten of bedrijven. De verkoop vindt plaats in de bakkerij zelf.

Klik hier voor de lijst van lekkernijen die u bij de Bakkerij kunt bestellen. Kom gerust eens kijken! De bakkers staan voor u klaar!

U kunt uw bestelling sturen naar bakkerij@severinus.nl. Plaats uw bestelling minimaal 3 werkdagen van te voren, zodat u er zeker van bent dat wij u bestelling kunnen verwerken.

Openingstijden
Bakkerij Severinus is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Contactinformatie
Brandrood 1A
5507 KP Veldhoven

Telnr.: 040 258 63 11
E-mailadres: bakkerij@severinus.nl


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.