5-daagse reis door Duitsland met bezoek aan Denemarken

5 Dagen Noord-Duitsland met bezoek aan Denemarken (30 juni t/m 4 juli 2019)

Deze 5 daagse reis brengt ons naar een onbekend deel van Duitsland, Sleeswijk-Holstein. We verblijven in Hotel/pension Gremersdorf in het plaatsje Gremersdorf. Het hotel is een familie hotel waar inmiddels de tweeden generatie de scepter zwaait. Alle kamers zijn voorzien van douche/toilet en kleuren tv. Het hotel staat bekend om zijn uitstekende Holsteiner keuken. Tijdens ons verblijf maken we diverse excursies waaronder een mooie tocht naar Denemarken met een bezoek aan Kopenhagen. In het hotel staat elke morgen een uitgebreid ontbijtbuffet klaar en ’s avonds een afwisselend diner. Ook een dia avond en een dansavond zal deze reis niet ontbreken.

Programma
Dag 1 Via onze opstaproute rijden we langs de Duitse steden Bremen en Hamburg naar onze standplaats Gremersdorf. Onderweg zullen we regelmatig pauzeren. Na aankomst in het hotel staat er een welkomst cocktail klaar en zullen we de kamers indelen. Nadien gebruiken we het diner in het restaurant van het hotel.

Dag 2 Deze dag gaan we o.l.v. een lokale gids kennis maken met de omgeving. Na het ontbijt rijden we naar de Grömitz aan de oostzijde waar de gelegenheid is om lekker over de promenade te wandelen. Na dit bezoek rijden we naar de westelijke kust naar de Hohwachter burcht. De tocht vervolgen we over de Fehmarn brug naar het eiland Fehmarn hier bezichtigen we de Altstadt van Burg. Fehmarn alsmede de haven van Puttgarden. Op de terugweg maken we nog een stop in Warderstadt Heiligenhafen voor een bezichtiging van een vis en aal rokerij. ’s Avonds gebruiken we het diner in het hotel.

Dag 3 Na een vroeg ontbijt gaan we naar de haven van Puttgarden voor de oversteek naar Rodby in Denemarken. Na de ontscheping vervolgen we onze tocht naar de hoofdstad Kopenhagen. Hier staat een gids klaar die een uitgebreide rondrit met ons maak door deze Deense hoofdstad. Na deze rondrit is er nog de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de stad te bezoeken. Aan het einde van de middag verlaten we Kopenhagen weer om via Rodby en Puttgarden terug te rijden naar ons hotel in Gremersdorf.

Dag 4 Vandaag brengen we een bezoek aan de stad Kiel. Hier maken we een rondrit en kunt u ook nog op eigen gelegenheid de stad bezoeken om op een van de vele terrasjes te zitten of om lekker te winkelen. Na dit bezoek gaan we terug naar ons hotel.

Dag 5 Na een vroeg ontbijt maken we ons op voor de terugreis. We rijden weer via de Duitse autobanen naar Nederland. In Nederland zullen we deze reis afsluiten met een heerlijk diner.

Prijs € 449,00 p.p.

Inbegrepen:
 • Vervoer per luxe touringcar met ervaren chauffeur/reisleider
 • 4x overnachting op basis van half pension
 • Afscheidsdiner in Nederland
 • Excursies zoals omschreven
 • Overtocht Puttgarden/Rodby v.v
 • Gids in Kopenhagen
 • Gids rondrit Fehmarn en Kiel
 • Dans avond dia presentatie
 • Welkomst borrel
Niet inbegrepen:
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis en annulering verzekering (deze zijn af te sluiten via JARA Travel)
 • Toeslag 1 pers. kamer € 70,00 p.p.

Leden van Ledenservice ZuidZorg krijgen € 25,00 p.p. korting

Reserveren
U kunt per mail reserveren via: rhomy@sabehtours.nl / info@jackdekort.nl
Telefonisch op maandag en dinsdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur.
Telefoonnummer 013-5331243


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

 • € 25,- ledenkorting op deze reis
 • Compleet verzorgde meerdaagse reis
 • Zie Duitsland èn Denemarken als nooit tevoren

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.