Veel gestelde vragen

We willen u zo goed mogelijk informeren en hebben daarom ook de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@ledenservicezuidzorg.nl

Over de vereniging Ledenservice ZuidZorg

Is Ledenservice ZuidZorg in de plaats gekomen van Punt Extra en van ZuidZorg Extra?
Ja, Ledenservice ZuidZorg is in de plaats gekomen van Punt Extra en van ZuidZorg Extra.

Is Ledenservice ZuidZorg op meerdere plekken gevestigd?
Nee, onze diensten worden online aangeboden. Ons kantoor bevindt zich op Strijp-S (Gebouw Microlab, Kastanjelaan 400, 5616 LZ, Eindhoven).

Op welke tijden zijn jullie bereikbaar?
Deze website is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Ook zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van 10:00-12:00 uur en van 13:00-16:00 uur. U kunt ons ook mailen op info@ledenservicezuidzorg.nl of een berichtje sturen via de chat op deze website.

Wat doet de Ledenservice ZuidZorg?

Wat is het voordeel van lid zijn bij de vereniging Ledenservice ZuidZorg?
Bij Ledenservice Zuidzorg kunt u allerlei diensten afnemen en kortingen ontvangen. U kunt ook lid zijn om ons steun te verlenen. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken. Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich als belangenbehartiger voor haar leden in.

Levert Ledenservice ZuidZorg dezelfde diensten als ZuidZorg Extra voorheen deed?
Deels wel, maar de Ledenservice levert ook nieuwe diensten. Diensten zoals de collectiviteitskorting bij zorgverzekeraars en kortingen bij Medipoint en Vegro blijven gehandhaafd (de krukken zijn overigens weer gratis!). Verder zijn de diensten aangevuld. Bekijk hier het complete overzicht.

Krijgen we nog informatie thuis gestuurd over het dienstenpakket van Ledenservice ZuidZorg?
In het kwartaalblad Zuid&ZO vindt u elke editie een overzicht van het dienstenpakket. Als u zich abonneert op onze nieuwsbrief dan ontvangt u regelmatig de laatste nieuwtjes over onze diensten en activiteiten. Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Over het lidmaatschap

Gaan de leden van de stichting ZuidZorg Extra automatisch over naar de vereniging Ledenservice ZuidZorg?
In januari 2019 zijn alle leden van stichting ZuidZorg Extra automatisch overgegaan naar de vereniging Ledenservice ZuidZorg. Onze leden zijn hierover per post geïnformeerd.

Aan wie heb ik voorheen altijd contributie betaald? 
U heeft altijd contributie betaald aan stichting ZuidZorg Extra. Vanaf 1 januari 2019 is deze stichting over gegaan in vereniging Ledenservice ZuidZorg.

Wat kost het lidmaatschap van Ledenservice ZuidZorg?
Voor slechts € 21,95 per jaar (tarief 2024) bent u lid van Ledenservice ZuidZorg en profiteert u van allerlei aantrekkelijke voordelen. Wij werken met een automatische incasso. Wordt u lid na 31 oktober 2024? Dan gaat u een lidmaatschap aan voor het daaropvolgende jaar. De resterende maanden van 2024 krijgt u van ons cadeau.

Voor wie is het lidmaatschap geldig?
Een lidmaatschap geldt voor u, uw partner en voor alle inwonende gezinsleden tot 23 jaar. 

Wijzigingen doorgeven
Wijzigingen kunt u op verschillende manieren doorgeven. Online via het wijzigingsformulier, via info@ledenservicezuidzorg.nl of telefonisch via 085 - 822 07 60.

Lidmaatschap verlengen of opzeggen
Een lidmaatschap bij Ledenservice ZuidZorg loopt van januari t/m december. Wordt u lid na 31 oktober 2024? Dan gaat u een lidmaatschap aan voor het daaropvolgende jaar. De resterende maanden van 2024 krijgt u van ons cadeau.

Er wordt jaarlijks automatisch verlengd tegen het dan geldende tarief. Wilt u uw lidmaatschap opzeggen? Geef dit dan schriftelijk aan ons door vóór 1 december in het lopende jaar.

Hoe zit het met ZuidZorg?

Wat blijft ZuidZorg doen?
ZuidZorg blijft thuiszorg leveren.

Moet ik lid zijn bij de Ledenservice ZuidZorg om zorg te ontvangen bij ZuidZorg?
U hoeft geen lid te zijn van de ledenservice om bij ZuidZorg zorg te krijgen. Zie het zo als dat u ook geen lid hoeft te zijn van een ziekenhuis om daar zorg te mogen ontvangen. Zo hoeft u ook geen lid te zijn van ZuidZorg: u kunt bij ZuidZorg gewoon aankloppen als u daar behoefte aan heeft. 

Wilt u gebruik maken van alle voordelen van Ledenservice ZuidZorg? Dán dient u daar wel lid van te blijven/zijn.

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.