Nieuwjaarsconcert met Ooh My Soul (volgeboekt)

Helaas zijn de laatste 100 plaatsen inmiddels vergeven. Houd ons nieuwe website in de gaten voor komende activiteiten en theateravonden.

Over Ooh My Soul
Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat willen we graag met u vieren. U bent van harte welkom op ons exclusieve Nieuwjaarsconcert met Ooh My Soul. De toegang is voor leden helemaal gratis! Deze authentieke ‘60s soulband speelt uitsluitend soulmuziek uit 1960 tot en met 1969. Wat een muzikale parels zijn er in die tijd gemaakt! Deze 10-koppige band speelt de beste soulhits van onder andere Aretha Franklin, James Brown en Etta James. Met een bezetting van bas, drums, gitaar, toetsen, saxofoons en trompetten wordt dit een waar feest in Theater de Schalm.

Alle voordelen op een rij
  • Geheel verzorgde avond, gratis voor leden!
  • Per lidmaatschap mag u één introducé meenemen
  • Gratis parkeren in parkeergarage Geer

Het programma
19:15 Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
20:00 Aanvang Nieuwjaarsconcert met Ooh My Soul
21:30 Hapje en een drankje in de foyer
22:30 Einde programma

Waar en wanneer
Theater de Schalm
Meiveld 3, Veldhoven
Maandag 30 januari 2023 (VOL)
19.15 - 22.30 uur

Helaas zijn de laatste 100 plaatsen inmiddels vergeven. Houd ons nieuwe website in de gaten voor komende activiteiten en theateravonden.

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.