Ledenvoordeel bij Brabantsedag in Heeze

Vraag vóór het bestellen van je tickets hieronder je kortingscode aan. Bij het bestellen van je tickets kun je deze code invoeren om de korting te activeren.

Kom kijken en genieten, laat je verrassen en verwonderen door de grootste theaterparade van het jaar! Op zondag 25 augustus 2024 trekken zestien huizenhoge theaterdecors en tweeduizend acteurs door het centrum van het Brabantse Heeze. Als lid van de Ledenservice betaal je slechts € 7,50 per persoon (reguliere entreeprijs: € 12,50). De actie loopt t/m 31 juli 2024.

Voorafgaand aan de parade kun je op zondagochtend volop genieten van vermaak, muziek en straattheater. Vanaf 13.30 uur rollen de immense bouwsels in de twee uur durende theaterparade aan je voorbij. Dat is genieten met een grote G. Je wordt geboeid met expressief of juist ingetogen toneelspel. Ernst en komedie, werkelijkheid en fantasie wisselen elkaar af en brengen het verleden van het Hertogdom Brabant tot leven.

Vraag hier je kortingscode aan

*
*

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.