Workshops Bloemschikken in Acht

Deze activiteit is helaas volgeboekt. Houd onze nieuwsbrief en website in de gaten voor komende activiteiten. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? Klik hier om u in te schrijven.

Let op: u kunt zich maar voor één datum opgeven. Exclusieve ledenprijs: € 10,- p.p.

Op dinsdag 21 en 28 maart 2023 vinden de workshops Bloemschikken plaats in Dorphuis Acht in Eindhoven. Bij deze creatieve workshop gaat u uw eigen bloemstuk creëren. Onder het genot van een kop koffie/thee met wat lekkers wordt u geïnspireerd om iets te maken wat u mooi vindt. We gaan een stuk gebaseerd op Pasen en/of de lente maken.

U kunt zich inschrijven voor één van deze middagen. U bent vanaf 13.30 uur van harte welkom. De workshop eindigt uiterlijk om 16.00 uur. De kosten voor de workshop zijn € 10,- p.p. Het is mogelijk om één introducé mee te nemen.

Deze activiteit is inclusief: koffie/thee met lekkers, workshop incl. begeleiding, uw creatie die u mee naar huis mag nemen.

Waar en wanneer
Dorphuis Acht
Lekstraat 4, Eindhoven
Dinsdag 21 maart 2023
Dinsdag 28 maart 2023 (VOL)
13.30 - 16.00 uur

Exclusieve ledenprijs: € 10,- p.p.

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.