Dagtocht Rondvaart Veluwemeer en palingexperience 26 juni

26-06-2024

Na ons vertrek vanuit Brabant is onze eerste stop in Houten, waar de koffie/thee met gebak al voor ons klaarstaat. Hierna vervolgen we onze reis naar Harderwijk, waar we een bezoek brengen aan Dries van den Berg. We beginnen ons bezoek rond het middaguur met een heerlijke lunch die bestaat uit een kibbeling- of lekkerbekmenu. Daarna krijgen we een uniek kijkje achter de schermen in de ambachtelijke palingrokerij. De rokerij die normaal niet toegankelijk is, wordt voor ons opengesteld. Onder leiding van een rookmeester krijg je alle geheimen te zien en te horen over het roken en fileren van paling. Natuurlijk kun je ook nog een bezoek brengen aan het palingmuseum. Na het bezoek aan de palingrokerij vertrekken we naar Elburg en gaan we aan boord voor een rondvaart over het Veluwemeer. Dit is een langwerpig meer tussen noordelijk en oostelijk Flevoland. Het vervult een belangrijke toeristische functie, hoofdzakelijk voor water- en strandrecreatie. Er bevindt zich een groot aantal campings en jachthavens aan het meer. Na de rondvaart vertrekken we weer richting Brabant en sluiten we de dag af met een heerlijk diner.

Wat is inbegrepen in de dagtocht?
Deze dagtocht is inclusief koffie of thee met gebak, lunch met kibbeling of lekkerbek en één consumptie, bezoek aan palingexperience en palingmuseum, rondvaart, diner met twee consumpties en vervoer per luxe touringcar

Exclusieve ledenprijs
€ 80,85 p.p. (originele prijs € 99,95 p.p.)

Datum
Woensdag 26 juni 2024
van 08.30 uur tot 21.00 uur

Opstapplaatsen
08.30 uur Bushalte Molenweg, Eersel
09.00 uur Parking Tongelreep, Eindhoven

De dagtochten zijn ook geschikt als u wat minder mobiel bent. U kunt uw loophulpmiddel meenemen. We vragen u dit aan te geven bij het reserveren.

Aanmeldformulier

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.