Dagtocht Keukenhof 29 april

29-04-2024

Deze dagtocht is helaas volgeboekt. Je kunt je hieronder aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er dan een plekje vrijkomen, nemen wij contact met je op. Heb je vragen? Bel ons dan op 085 - 822 07 60 of stuur een mail naar info@ledenservicezuidzorg.nl.

We gaan een heerlijk fleurige voorjaarsdagtocht tegemoet! Op de heenreis beginnen we met een kop koffie en gebak, waarna we vertrekken naar Lisse voor Keukenhof, waar de voorjaarsbollen centraal staan. Een kleine duik in de geschiedenis: waar nu Keukenhof ligt, werd in de vijftiende eeuw gejaagd. Op deze plek werden bovendien kruiden verzameld voor de keuken van het kasteel van Jacoba van Beieren: vandaar de naam Keukenhof. Na het overlijden van Jacoba van Beieren kwam Keukenhof in handen van rijke koopmansfamilies. Baron en Baronesse van Pallandt kozen er vervolgens voor om landschapsarchitecten een ontwerp te laten maken voor de tuin rondom het kasteel. Dit ontwerp, in de Engelse landschapsstijl, is nog altijd de basis van Keukenhof. In 1949 werd er voor het eerst een bloemententoonstelling in de open lucht georganiseerd. Dit groeide uit tot een jaarlijks terugkerend evenement, dat nog altijd grote aantallen bezoekers uit de hele wereld aantrekt. Zo werd Keukenhof het park dat wij nu kennen. Dit jaar hebben alle bloemenshows een eigen thema, waardoor ons bezoek aan Keukenhof nóg afwisselender is. Tijdens ons bezoek aan Keukenhof krijg je de kans om op eigen gelegenheid de locatie te verkennen. Je kunt natuurlijk van de prachtige tuinen buiten genieten maar er zijn ook binnen tentoonstellingen, die wekelijks wisselen en waar steeds een andere bloem centraal staat. Uiteraard sluiten we de dag op de terugweg af met een heerlijk diner. 

Wat is inbegrepen in de dagtocht?
Deze dagtocht is inclusief koffie of thee met gebak, entree Keukenhof, diner met twee consumpties en vervoer per luxe touringcar

Exclusieve ledenprijs
€ 73,50 p.p. (originele prijs € 93,50 p.p.)

Datum
Maandag 29 april 2024
van 08.30 uur tot 21.15 uur

Opstapplaatsen
08.30 uur Bushalte Molenweg, Eersel
09.00 uur Parking Tongelreep, Eindhoven

De dagtochten zijn ook geschikt als u wat minder mobiel bent. U kunt uw loophulpmiddel meenemen. We vragen u dit aan te geven bij het reserveren.

Aanmeldformulier

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.