Dagtocht Oude Ambachten en Speelgoedmuseum

06-03-2024

Vanaf de opstapplaatsen starten we onze reis richting Terschuur, een dorpje op de Veluwe. Onderweg maken we nog een stop voor een kopje koffie of thee met een stukje gebak. In Terschuur gaan we, nadat we een lunch hebben genuttigd, een bezoek brengen aan het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum. Hier mag je op eigen gelegenheid rondlopen in een uniek particulier museum van een hobby die uit de hand liep. Er zijn wel 160 kleine winkeltjes, kamertjes en werkplaatsen te bezichtigen. Allen met gereedschappen en attributen uit de vorige eeuw en soms nog ouder. In ruime vitrinekasten wordt de grote verzameling speelgoed tentoongesteld. Je ziet er verschillende ouderwetse spelletjes, Dinky Toys, bouwwerken van Meccano, Märklin treinen, handgemaakte poppenhuizen, een berenverzameling en er is een leuke speelhoek met ouderwetse en hedendaagse spellen. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan de Winkel van Sinkel, het buitenmuseum en het oud-Hollands spellenplein. Op de terugweg sluiten we de dagtocht af met een heerlijk diner.

Wat is inbegrepen in de dagtocht?
Deze dagtocht is inclusief twee keer koffie met gebak, lunch met kroket, bezoek aan het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum, diner en vervoer per luxe touringcar. Inclusief twee consumpties bij het diner.

Exclusieve ledenprijs
€ 79,95 p.p. (originele prijs € 89,95)

Datum
Woensdag 6 maart 2024

Opstapplaatsen
09.00 uur Bushalte Molenweg, Eersel
09.30 uur Parking Tongelreep, Eindhoven

De dagtochten zijn ook geschikt als u wat minder mobiel bent. U kunt uw loophulpmiddel meenemen. We vragen u dit aan te geven bij het reserveren.

Aanmeldformulier

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.