Dagtocht naar de De Orchideeën Hoeve 7 februari 2024 (VOL)

07-02-2024

Deze datum is volgeboekt. Je kunt je nog wel inschrijven op onze wachtlijst.

Wegens groot succes gaan we in februari maar liefst twee keer naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Zowel op woensdag
7 februari als op dinsdag 20 februari 2024 brengen we weer een bezoek aan deze prachtige locatie in Flevoland. Vanaf de opstapplaatsen
rijden we richting de Noordoostpolder waar in Luttelgeest de koffie met gebak al voor ons klaarstaat. Vervolgens zullen we tijdens ons bezoek aan de Orchideeënhoeve duizenden orchideeën gaan bewonderen in de tuinen en kassen. Daarnaast kun je in de kwekerij zien hoe de bijzondere bloemen op speciale wijze worden gekweekt. Reis over avontuurlijke junglepaden, loopbruggetjes en rotspartijen, kabbelende beekjes, exotische watervallen en pittoreske huisjes: je waant je onmiddellijk in een tropische wereld! Zeker een bezoek waard is de vlindertuin, met zij prachtige gekleurde vlinders die zomaar op je schouder komen zitten. Rond de klok van 13.00 uur zal er een heerlijke koffietafel met kroket voor je klaarstaan, waarna je inde middag de rest van de Orchideeënhoeve mag gaan bewonderen. Aan het einde van de middag zullen we weer richting Brabant vertrekken, maar voordat we gaan krijg je nog wat lekkers aangeboden. Onderweg naar huis zullen we de dagtocht afsluiten met een heerlijk diner bij Restaurant Maxend.

Wat is inbegrepen in de dagtocht?
Deze dagtocht is inclusief twee keer koffie met gebak, lunch met kroket, bezoek aan de Orchideeënhoeve, vlindertuin, diner, iets lekkers bij vertrek en vervoer per luxe touringcar. Inclusief twee consumpties bij het diner.

Exclusieve ledenprijs
€ 79,95 p.p. (originele prijs € 88,95)

Datum
Woensdag 7 februari 2024

Opstapplaatsen
08.00 uur Bushalte Molenweg, Eersel
08.30 uur Parking Tongelreep, Eindhoven

De dagtochten zijn ook geschikt als u wat minder mobiel bent. U kunt uw loophulpmiddel meenemen. We vragen u dit aan te geven bij het reserveren.

Aanmeldformulier

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.