Dagtocht naar Wintercircus Pallasso Den Bosch

20-12-2023

Deze dagtocht is helaas volgeboekt. U kunt zich hieronder aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er dan een plekje vrijkomen, nemen wij contact met u op. Heeft u vragen? Bel ons dan op 085 - 822 07 60 of stuur een mail naar info@ledenservicezuidzorg.nl

Ga je met ons mee naar het enige echte Wintercircus Pallasso in de Brabantse provinciehoofdstad ’s-Hertogenbosch? Vanuit de opstapplaats gaan we direct naar ’s-Hertogenbosch, waar je wordt ontvangen bij het wintercircus. Het wordt een onvergetelijke voorstelling voor alle leeftijden, waarin theater, show, spektakel en humor samenkomen in de meest pure vorm van entertainment vol sfeer en beleving. Geniet van de bourgondische gastvrijheid, de kenmerkende circussfeer en een gezelschap van nationale en internationale artiesten. Voor de nodige versnaperingen wordt gezorgd: bij het circus krijg je twee consumpties en popcorn. De gereserveerde plaatsen in het circus zijn logeplaatsen, direct aan de pistevloer, waardoor je geen trappen hoeft te lopen. Wel goed om te weten: rollators mogen op last van de brandweer voor de veiligheid tijdens de voorstelling niet binnen in de circustent staan. Hiervoor is een aparte plek beschikbaar. Op de terugweg maken we nog een stop in Drunen om de dag met een smakelijk diner af te sluiten.

Wat is inbegrepen in de dagtocht?
De dagtocht is inclusief loge ticket voor het wintercircus, twee consumptiemunten, popcorn, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusieve ledenprijs
€ 89,50 p.p. (originele prijs € 94,50)

Datum
Woensdag 20 december 2023

Opstapplaatsen
14.00 Bushalte Molenweg (Eersel)
14.30 Parking Tongelreep, Antoon Coolenlaan (Eindhoven)

De dagtochten zijn ook geschikt als u wat minder mobiel bent. U kunt uw loophulpmiddel meenemen. We vragen u dit aan te geven bij het reserveren.

Aanmeldformulier 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.