Workshop Bloemschikken voor Kerst 12 december

12-12-2023

Maak een mooi bloemstuk voor Kerst.

Deze activiteit is helaas volgeboekt. U kunt zich hieronder aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er dan een plekje vrijkomen, nemen wij contact met u op. Heeft u vragen? Bel ons dan op 085 - 822 07 60 of stuur een mail naar info@ledenservicezuidzorg.nl

Over de activiteit
Op dinsdag 12 en dinsdag 19 december 2023 vinden de workshops Bloemschikken voor Kerst plaats in Dorpshuis Acht in Eindhoven. Bij deze creatieve workshop ga je jouw eigen bloemstuk creëren. Onder het genot van een kop koffie/thee met wat lekkers word je geïnspireerd om iets te maken wat jij mooi vindt. We gaan een stuk gebaseerd op Kerstmis en/of de winter maken.

Deze activiteit is inclusief: koffie/thee met lekkers, workshop incl. begeleiding, je creatie die je mee naar huis mag nemen.

Waar en wanneer
Dinsdag 12 december 2023
Dorpshuis Acht
Lekstraat 4, Eindhoven
14.00 - 16.00 uur

Exclusieve ledenprijs: € 10,00 p.p.

Aanmeldformulier 

*
*
*
*
*

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.